XV Curs Internacional de cant Camerata Sant Cugat

Actualitat

El Curs internacional de cant de Camerata Sant Cugat celebra la seva quinzena edició amb un programa de concerts i conferències que tindrà lloc a Sant Cugat del 2 al 7 de juliol.

El curs, organitzat per Camerata Sant Cugat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, El Conservatori de Sant Cugat, la Fundació Clarós, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l’Òpera de Sabadell i la FCEC, ha tingut el seu principal actiu en la qualitat de l’equip de professors.

La coordinació del curs corre a càrrec de Lluïsa Lucas, la direcció de Xavier Baulies i les màsters sobre les que pivota el curs són la soprano Carme Bustamante i la mezzosoprano Francesca Roig. L’acompanyen professors de tècnica vocal, pianistes, interpretació teatral, tècnica del desenvolupament psicofísic.

Dins el curs hi haurà tallers i conferències, destacant el concert de cloenda i lliurament del Premi Camerata Sant Cugat 2018, que se celebrarà el dissabte 7 de juliol a les 20.30 h, al Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

 

Més informació a la web del curs.