Projectes

Festa per la Llibertat

La Festa per la Llibertat té lloc la nit de la Diada de l’Onze de Setembre al Passeig Lluís Companys de Barcelona i s’organitza des de l’any 2000. Es tracta d’un vespre de concerts, un acte festiu i multitudinari que la Diada, una jornada cívica d’afirmació i reivindicació nacional, participativa i oberta a tota la societat.

Enguany, el Passeig de Lluís Companys tornarà a acollir diversos actes durant tot el dia. Per segon any consecutiu la cita estarà marcada per l’absència del president de l’entitat, Jordi Cuixart, empresonat des del 16 d’octubre de 2017.

A partir de les 10 del matí i fins les 14.30 h s’iniciaran les activitats de l’Espai Òmnium, amb un concert infantil del grup Xiula (11 h), un aperitiu solidari en favor d’Open Arms amb un concert de rumba catalana, candidata a formar part del Patrimoni Immaterial de la UNESCO, i la tradicional Fira i Mostra d’Entitats.

Com a novetat, una representació transversal de la societat civil clamarà per l’absolució dels processats al Tribunal Suprem en un acte a les 12 del migdia: Pels drets i les llibertats, absolució!. Fem que sigui massiu!

A les 17:14 h la Plaça d’Espanya serà l’epicentre d’una nova manifestació de la Diada.

Un cop s’acabi, a les 18.30 h, començaran al Passeig de Lluís Companys els concerts de la 19a Festa per la Llibertat, amb una cercavila rumbera transfronterera, amb més de 70 músics d’arreu dels Països Catalans. El grup Rumba Gipsy Cat actuarà a l’escenari convidant diversos artistes i, tot seguit, gaudirem de les actuacions de Mishima (20 h) i Buhos (21 h).

Si vols col·laborar i compartir amb nosaltres aquest Onze de Setembre fent de voluntari o voluntària, t’animem a consultar les tasques i franges horàries en què pots participar com a ÒCtivista! Apunta-t’hi aquí!

T’hi esperem!

 

 

 

 

 

Notícies

No hi ha notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.