Projectes

El Tinter de les Lletres Catalanes

El Tinter de les Lletres Catalanes és la festa que agrupa els premis literaris d’autors d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans, un nou esdeveniment en el calendari cultural que vol potenciar la creativitat dels infants i joves i reconèixer els valors emergents de les lletres catalanes.

La cinquena edició de la festa El Tinter 2019 va reconèixer els guanyadors del 13è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar i el 8è Premi Pissiganya de poesia escolar en una gala que va tenir lloc el 31 de maig a l’Auditori del Conservatori del Liceu de Barcelona. L’acte va ser un homenatge a la vida i obra de Teresa Pàmies Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2001 en homenatge al centenari del seu naixement. Un gran espectacle dirigit per Núria Planes i Toni Guillemat que va comptar amb músics del Conservatori del Liceu que van aconseguir fer somriure, ballar i cantar al gran públic que va emplenar la sala de gom a gom.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.