Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

 

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

Igualment, si s’escau, també les podem tractar per gestionar les comandes online dels productes del web o les donacions que puguin fer els usuaris a través del web.

També podem tractar les dades dels socis d’Òmnium per tal de gestionar-ne la vinculació amb la nostra entitat i, en especial, el cobrament de les quotes i l’organització d’activitats i campanyes.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-les o omplir-les parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit o petició de l’usuari o l’alta del soci.

Cal que es comuniquin a Òmnium Cultural les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

3. Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió. Les dades dels socis i dels usuaris que hagin comprat algun producte es mantindran durant el termini mínim de sis anys, de conformitat amb la normativa vigent.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a Òmnium en l’àmbit de la cultura i la llengua catalanes, per a les mateixes finalitats referides anteriorment.

Així mateix, en el cas dels compradors, se cediran les dades a les empreses de transport que s’encarreguin d’entregar els productes.

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected]

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.