Inscriu-te al Catalan Weekend! Ajuda’ns a explicar un país nou

Actualitat

Del 25 al 28 de juny explicarem Catalunya al món

Òmnium Cultural ha presentat aquesta tarda el Catalan Weekend, un nou projecte per a la internacionalització del procés. 

El Catalan Weekend proposa que la societat civil catalana convidi amics, familiars o col·legues d’altres països per viure en primera persona la construcció d’un país nou. Entre el 25 i el 28 de juny hi haurà activitats a tot el territori i el dissabte 27 un acte central a Barcelona.

Tot seguit, t’expliquem les tres possibilitats del projecte:

 
 

VULL SER AMFITRIÓ

 Si vius a Catalunya i vols convidar amics, col·legues, familiars o altres entitats al Catalan Weekend, pots ser el seu amfitrió. Si no coneixes ningú nosaltres et posarem en contacte amb persones amb un perfil semblant al teu. 

 

 

 VULL SER CONVIDAT

Si t’interessa el què està passant a Catalunya i vols saber-ne més, inscriu-te! No cal que coneguis algú que visqui a Catalunya, nosaltres et posarem en contacte amb amfitrions que estan disposats a acollir-te! 

 

 

 

VULL FER UN DONATIU

Ajuda’ns a fer-ho possible! La teva aportació és imprescindible per garantir la millor acollida i oferta d’activitats perquè els nostres convidats puguin emportar-se la millor imatge i el millor record del nostre país. 

 

 

Més informació al web www.catalanweekend.cat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.