Els convidats al Catalan Weekend viuen ‘la marea humana’ de la Via Lliure

Actualitat

Els convidats al Catalan Weekend viuen ‘la marea humana’ de la Via Lliure

La trentena de personalitats internacionals van aprendre des de diferents punts de vista sobre la situació sociopolítica a Catalunya.
 
Tant les piulades que van fer des dels seus comptes personals com les seves declaracions als mitjans de comunicació constaten que els convidats internacionals al Catalan Weekend van gaudir de l’experiència. Els comentaris d’admiració per la massiva participació a la Via Lliure es van complementar amb reflexions més reposades i rigoroses. “La Unió Europea no voldrà girar-se d’esquena a una Catalunya independent”, va assegurar Kai-Olaf Lang, assessor del govern alemany. 

 
El programa d’actes dels tres dies que va durar el Catalan Weekend va permetre que els convidats poguessin copsar la situació sociopolítica de Catalunya des de diferents perspectives. Des de reunions amb representants de diferents organitzacions civils o experts en política i sociologia fins a trobades amb diputats de formacions polítiques diverses i membres del govern català. 
 
Els participants del Catalan Weekend van ser: Ben Page, Michael Keating, Hélder Costa, Bart Maddens, Michael Jewkes, Thrvaldur Gylfason, Michael A Mason, Michael Seymour, Ryan Griffiths, Sebastian Balfour, Suzanne Moore, Kathryn Crameri, Bardo Fassbender, Irvine Welsh, David Farrell, Sally-Ann Kitts, Peter Jambrek, David Leask, Jacob Lund, Otto Ozols, Luca Bergamo, Kai-Olaf Lang, Roger Brubaker, Karlo Funk, David Klaubert, Sara Gandolfi, Sercan Çelebi, Eda Bohur, Luka Lisjak i Ana Carbonell.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.