El Catalan Weekend es trasllada a l’11 de Setembre

Actualitat

El Catalan Weekend expilcarà el procés d’independència per la Diada

Entre el 10 i el 12 de setembre Òmnium Cultural impulsa el Catalan Weekend, un projecte per a la internacionalització del procés d’independència català. L’objectiu és que persones d’arreu del món vinguin a Catalunya per viure la manifestació de l’Onze de Setembre i puguin conèixer, de primera mà, el moviment favorable a la celebració d’un referèndum sobre la independència.

La previsió era celebrar el Catalan Weekend entre el 25 i el 28 de juny, però finalment s’han canviat les dates i serà del 10 al 12 de setembre, coincidint amb la Diada.  Òmnium Cultural ha valorat que la mobilització d’aquest 11 de Setembre, dues setmanes abans de les eleccions plebiscitàries del dia 27 de setembre, és la millor manera d’explicar el procés d’independència al món. Els convidats podran viure en primera persona com la societat civil protagonitza les mobilitzacions pel dret a votar sobre la independència.

El Catalan Weekend proposa que la societat civil catalana convidi amics, familiars o col·legues d’altres països per viure en primera persona la manifestació “Omplim la Meridiana. Posem la primera pedra d’un nou país”. Òmnium Cultural també farà d’amfitrió i convidarà a viure la Diada persones influents als seus països per internacionalitzar el procés. Escriptors, filòsofs, politòlegs, sociòlegs, dibuixants, activistes i cineastes seran a Catalunya per viure en primera persona com fem història aquest Onze de Setembre.

Les inscripcions ja s’han reobert i es poden fer a través del web del projecte: www.catalanweekend.cat.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.