Descomptes pels socis d’Òmnium als teatres de Badalona

Actualitat

“El metge de Lampedusa” obre dissabte la nova temporada teatral a la ciutat. Els socis d’Òmnium tenen un 15% de descompte en els diversos espectacles programats.

Aquest dissabte, dia 26 de gener, a les 21 hores, comença la temporada al Teatre Zorrilla amb El metge de Lampedusa, una adaptació del llibre del Doctor Bartolo on s’explica la tasca humanitària realitzada pel Pietro Bartolo a l’illa de Lampedusa que s’ha convertit en una porta d’entrada a Europa per milers d’immigrants. Teatre documental que impressiona, emociona i que no et deixa indiferent. Aquest esepcatcle, com la resta programats als teatres municipals compta amb un 15% de descompte pels socis d’Òmnium Cultural.

Dansa, música, màgia, cinema i teatre seran les disciplines artístiques que ompliran els teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante en aquesta temporada gener-juny. S’hi podran veure, entre d’altres,Lluís Homar, Anna Sahun, Clara Segura, Marc Martínez, Rosa Renom, Carles Canut i Jordi Bosch. Així com el Festival Internacional de Màgia Memorial Li-Chang i el Festival Blues & Ritmes.

Es pot consultar tota la informació aquí.