Crònica de l’arribada de la Flama del Canigó a Sabadell

Actualitat

Aquest dissabte, 23 de juny de 2018, la Flama del Canigó va arribar de nou a Sabadell, gràcies a la col·laboració de diverses entitats: la Unió Excursionista de Sabadell va pujar fins al Canigó per recollir i dur-nos la Flama, la Federació Sabadell Cultura i Òmnium Sabadell col·laboren amb l’Ajuntament de la nostra ciutat en l’organització de l’acte de rebuda, i la Joventut Atlètica de Sabadell ens porten la Flama fins a la pl. del Dr. Robert.

Enguany, per amenitzar l’espera, vam comptar amb les actuacions d’Al-thura-Circus de la Cia. Todozancos que van fer malabarismes amb foc, i la Harpo’s Band de la Cia. Pentina el Gat que va tocar-nos temes musicals.

A més, gràcies a la col·laboració del Forn Martí Portell, vam poder repartir coca entre els assistents, que també van poder muntar i endur-se’n fanalets a casa amb la Flama.

Podeu veure el reportatge fotogràfic que en vam fer en aquest enllaç.

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.