Campanyes

Demà pots ser tu

“Demà pots ser tu – Mañana puedes ser tú” és una campanya en defensa dels drets humans, actualment en risc a l’Estat espanyol. A través de la denúncia de diferents casos flagrants de vulneració de drets es vol despertar consciències a la nostra societat. Cada vegada que un dret és trepitjat, la democràcia s’esquerda i s’obre la porta a més vulneracions de drets.

La manca de llibertat d’expressió, els atacs a la llibertat d’informació, al dret a reunió, la persecució d’idees i la censura són algunes de les regressions de drets civils i polítics que estem vivint en ple segle XXI.

Us volem a casa

Nou presos polítics catalans són privats de llibertat per exercir pacíficament drets fonamentals com el d’expressió i manifestació, opinió i participació política o el dret a un judici just

Setze ciutadans europeus són discriminats per la seva lluita pacífica i democràtica pel dret del poble de Catalunya a l’autodeterminació

Crida per la Democràcia

Crida per la Democràcia va néixer el juliol de 2017 per defensar la democràcia i denunciar les mancances democràctiques de l’Estat espanyol.

La campanya va arribar a tot el territori amb la projecció del documental Las cloacas de Interior, xerrades, actes i cartelleria.

Com a novetat, es va estrenar el canal de Whatsapp per poder enviar missatges de forma instantània i senzilla.