Així va arribar la Flama del Canigó a Cerdanyola del Vallès

Actualitat
Un grup de socis del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola del Vallès (CEM), entre els quals dos membres del Nucli d’Òmnium a Cerdanyola, van pujar fins al Canigó per recollir la Flama i portar-la a la ciutat.

Des de primera hora de la tarda, tothom es va anar concentrant a la pl. de l’Abat Oliba per rebre la Flama. Finalment, cap a les 8 del vespre, la Flama va arribar a la plaça i va ser rebuda pels representants de l’Ajuntament i diverses entitats de la ciutat, entre les quals hi havia l’Agrupació Cultural Sardanista, Arriers de Sant Antoni Abat, la Colla Gegantera de Cerdanyola, l’Esbart de Sant Marçal, els Joves Diables de Cerdanyola i Òmnium Cultural. Les entitats de cultura tradicional van fer diverses actuacions, i  Òmnium va instal·lar una parada on les persones que volien podien muntar-se un fanalet de cartró, obsequi de l’entitat, per poder-se endur després la Flama a casa.

Un representant del Nucli d’Òmnium a Cerdanyola va ser l’encarregat de llegir el Missatge de la Flama d’enguany, una carta de Jordi Cuixart escrita des de la presó de Soto del Real.

Després, la festa es va traslladar al parc de Can Xarau, on es va anar fent una pila de llenya per fer la foguera que va cremar amb la inestimable col·laboració dels Joves Diables de Cerdanyola.

En aquest enllaç teniu el nostre reportatge fotogràfic.

I aquí trobareu el reportatge de tot l’acte que ha fet Tot Cerdanyola.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.