Carregant Esdeveniments

Shenzhen significa infern al Tantarantana

Actes i activitatsPromocions i descomptes
Del 6 al 29 de juliol

Del 6 al 29 de juliol, al teatre Tantarantana, el mestre del teatre polític Stefano Massini presenta una crítica profunda al món laboral del segle XXI. Gaudiu-ne amb un preu especial de 12 euros.

L’aposta teatral d’aquest juliol al Ves de culT arriba de la mà del teatre crític, de contingut polític i social, i d’una aposta pel teatre immersiu i participatiu. No podia ser en un espai millor que el del Tantarantana.

Stefano Massini és un dramaturg italià, director artístic del Piccolo Teatro de Milà, que s’ha guanyat una posició rellevant en l’escena internacional pels seus textos de caràcter polític. Un dels èxits més reconeguts fou la peça Lehman Trilogy, vista en escenaris d’arreu del món i posada en escena per Roberto Romei al Grec 2016.

El tàndem autor/director repeteix ara amb una crítica a un món laboral proper a l’explotació, amb sous baixos, poc descans i contractes precaris. Massini ens parla d’unes condicions massa habituals encara a les fàbriques xineses però, de fet, converteix la Xina en un símbol per parlar-nos d’un món globalitzat en el qual les empreses i el capital han acaparat tot el poder i han deixat treballadors i població en una situació d’indefensió.

La indefensió davant una submissió laboral salvatge però quotidiana la vivim en l’entrevista en la qual una examinadora sotmet quatre treballadors. I és que les quatre cadires que veureu a l’escenari nu són buides: el públic és qui ha de crear les respostes, positives o negatives, imaginar els gestos i les mirades dels treballadors i fer visibles en la seva ment els papers, les plaques o els llapis de colors a què es refereix l’actriu protagonista.

Una experiència teatral que sorprèn i que crea addició. Per reservar les entrades a 12 € (amb el 45% de descompte), podeu enviar un correu electrònic a [email protected].

Del 6 al 29 de juliol

Shenzhen significa infern és una coproducció del Grec Festival de Barcelona, Teatre Tantarantana i Arsènic Produccions.

Fitxa tècnica

Text: Stefano Massini

Direcció: Roberto Romei

Interpretació: Sandra Monclús

© Fotografia de promoció: Aitor Rodero

Recordeu: la reserva d’entrades amb el preu especial de 12 € l’heu de fer escrivint a [email protected].

Descobriu altres activitats.

Més sobre el programa Ves de culT.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.