Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre ‘Maria Teresa Borri. Més enllà de la màscara’

Actes i activitats
Dijous, 5 de juliol de 2018, a les 7 del vespre

Us convidem a la presentació del llibre Maria Teresa Borri Ferran. Més enllà de la màscara, que farem el dijous 5 de juliol, a les 7 del vespre, a la Biblioteca del Sud a Sabadell (pg. dels Almogàvers, 49. Vegeu mapa).

Aquest acte, que hem organitzat en col·laboració amb l’Associació de Veïns de la Creu de Barberà comptarà amb la participació de l’autora, Montserrat Borri, que estarà acompanyada per Teresa Mira (presidenta d’Òmnium Sabadell), Encarnació Circuns (en representació de l’Associació de Veïns de la Creu de Barberà), Cristina Ferré Vilarrrubí (assistent social), mossèn Josep Jordi Bofill i Esperança Castell (poeta i psicoanalista).

També hi intervindran Conxita Domènech, Núria Candela i Joan Alsina, que ens llegiran alguns poemes acompanyats de música.

Aquesta obra és la biografia de Maria Teresa Borri, germana de l’autora, a través dels seus poemes i de les seves reflexions, que ens permeten veure la seva intensa vocació social i el seu interès per l’espiritualitat i la filosofia, malgrat l’evolució de la seva malaltia mental.

Organitza: Òmnium Sabadell

Amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de la Creu de Barberà

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.